Bine ați venit!

Ar fi bine să fac o scurtă prezentare a mea precum și a acestui website.

Mă numesc Crețu Ioan Alexandru. Sunt psiholog specializat în psihologie clinică și în psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională.

Am creat această pagină de internet pentru a-mi promova serviciile de psiholog, dar în același timp și pentru a oferi informații relevante din domenii de interes publicului larg precum mituri și adevăruri în psihologie, tehnici de dezvoltare personală, interviuri cu diverse persoane pe diverse teme sau tehnici de orientare în carieră.

Dacă ar fi să prezint câteva cuvinte prin care să îmi descriu stilul de muncă ca și psiholog, acestea ar fi cei patru P personali : profesionalism, punctualitate, persistență și prietenie. Astfel, în activitatea profesională acești patru P se vor manifesta astfel :

  1. Profesionalismul – Voi încerca să ofer servicii de evaluare și consiliere de calitate, eficiente și adaptate special nevoilor voastre. De asemenea, voi încerca să fiu un bun profesionist invitându-vă în procesul de derulare eficientă și de îmbunătățire a serviciilor de consiliere.
  2. Punctualitatea – Vom fi punctuali și vom realiza intervenții specifice la momentul potrivit, moment ce va fi stabilit împreună cu voi. Nu vom acționa pripit și nici nu vă vom forța să vă încadrați într-un anumit plan rigid de consiliere/terapie.
  3. Persistența – Indiferent de obstacole, voi fi persistent și vă voi invita în a fi persistenți în atingerea principalului obiectiv al tuturor orelor de consiliere și terapie: rezolvarea eficientă a problemelor cu care vă confruntați și atingerea un nivel optim de satisfacție față de voi înșivă și față de viață.
  4. Prietenia – Ultima, dar nu cea din urmă, prietenia se referă în primul rând la relația de lucru dintre mine și voi pe care doresc să o dezvolt, respectiv una bazată pe respect, empatie, înțelegere și încredere. De asemenea, doresc să aplic principiul prieteniei față de propria persoană, încurajându-vă să fiți cât mai prietenoși, înțelegători și pozitivi față de voi înșivă.

Îmi propun ca acești patru P să devină atât mottoul activității mele profesionale, cât și principalele achiziții pe care ar trebui să le însușiți fie în urma consultațiilor și vizitelor la cabinetul de psihologie, fie prin navigarea articolelor de pe acest site.

Vă aștept!

psiholog Crețu Ioan Alexandru